perjantai 19. joulukuuta 2014

Luukku 19 : Kuka on kaiken takana?

Kuka on ihminen, joka naputtelee nämä sanat tietokoneelle? Kenen ajatuksista ja satunnaisista välähdyksistä syntyvät kuvatarinat? Kenen käsialaa ovat nukkejen vaatteet? Kuka heiluu kameran ja nukkejen kanssa milloin missäkin?



Nyt kerron vähän ihmisestä, joka seisoo tämän blogin takana, blogin, joka syntyi eräästä päähänpistosta monen monta kuukautta sitten.



Tämä ihminen on 13-vuotias tyttö jostain päin Suomea. Ihminen, joka harrastaa tanssia, mutta sotkeentuu silti askeleissaan. Ihminen, joka yrittää suoriutua seiskaluokasta parhaansa mukaan, alamäistä huolimatta. Henkilö joka viihtyy parhaiten neulan, langan ja kankaan ääressä, vaikka tökkääkin itseään jatkuvasti neulalla sormeen. Ihminen, joka viihtyy loistavasti kirjojen ääressä, oli sitten missä vain. Joku, jonka höperö kani on saanut kanihöperöksi. Ihminen, jolla on maailman parhaat ystävät, jotka jaksavat innostua näistä nukkehöperyyksistä. Ihminen, joka rakastaa heilumista nukkejen ja kameran kanssa milloin vain, missä vain. Ihminen, joka rakastaa lukea TEIDÄN kommenttejanne. Ihminen joka lopettaa nyt kirjoittamisen tähän ja päästää teidät jatkamaan puuhianne.


Bunny

2 kommenttia:

  1. Kuulostat kivalta ja mielenkiintoiselta ihmiseltä. : >
    Ja vaikka oot niin hyvä ompelee nii tökitkö sinäkin vahingossa neulaa sormeen?! Se vika ei taida lähtee koskaan ompeluharrastuksessa. ^^''

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (ai, olenko minä sinusta hyvä ompelemaan, kiitos siitäkin :3) Ja kyllä, onnistun aina tökkäämään sormeeni neulalla, sille nyt vain ei voi mitään. Olen onnistun neulan tylpälläkin päällä missä on neulansilmä sormeni lävistämään, eli...

      Poista

Kommenttisi saavat minut hymyilemään ♡