tiistai 7. kesäkuuta 2016

Ongelmia, ongelmia

Pahoittelen blogihiljaisuuttani, sillä flickrillä on jokin ongelma, eikä anna minulle koneella koodeja, joiden avulla saisin kuvia yhtään mihinkään suuntaan sieltä. Tabletilla flickr kyllä toimii, mutta sillä kirjoittaminen ja toimiminen ylipäätään on raivostuttavaa, joten hiljaisuus jatkukoon kunnes saan flickrin toimimaan normaalisti. Osasyyllisenä tähän saattaa olla se, että isä päivitti tämän koneen vahingossa Windows 10:neen, saattaakohan se jotenkin vaikuttaa.


Lähden muuten lauantaina Helsinkiin, ja otan jonkun nukeistani mukaan ( ihan vain pysyäkseni pullarin kesäkuvahaasteessa mukana, ei sillä, en ole saanut sinnekään mitään kuvia sitten torstain.). Saa ehdottaa kenet otan.

Bunny & Nuket

7 kommenttia:

  1. Oivoi, toivottavasti ongelmasi ratkeaa pian! Jos Flickr ei lähde toimimaan suosittelen lämpimästi Photobuckettia :)

    VastaaPoista
  2. voi harmi! toivottavasti flickr toimii taas pian.

    VastaaPoista
  3. Oothan ladannut kuvat niin, että niihin tulee se jakojuttu? Mulla ei tullut kun kerran yritin privana ladata u___u. Tuskin windows 10 johtuu laisinkaan, itselläni on se koneella ja hyvin toimii. Oletko kokeillut eri selainta? Toivottavasti saat tämän ongelman ratkaistua jotenkin c':

    VastaaPoista
  4. Moi! Tämä ei ole mainos minun blogistani, vaan ajattelin ilmoittaa sinulle, että olen maininnut blogisi minun blogissani "Suosikki Blogini" postauksen yhteydessä. :) Jos haluat käydä lukemassa mitä sanoin sinun blogistasi tässä linkki sinne:
    http://sininnukkeblogg.blogspot.fi/2016/06/suosikki-nukkeblogini.html

    Tämä ei velvoita sinua kommentoimaan/lukemaan tai mainitsemaan blogiani millään tavalla. Lisää voit lukea itse postauksesta.

    VastaaPoista
  5. Voi harmi!
    Toivottavasti flickr alkaa pian taas toimia.

    Kurkkaathan?
    beautyofbeingsmall.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Voi harmi :C Toivottavasti flickr alkaa toimia nimittäin postauksesi ovat ihania!

    angelspullip.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja apuaa!!! Huomasin että en oo sun lukija, mun on pakko liittyä HETI!!! :OOOO

      Poista

Kommenttisi saavat minut hymyilemään ♡