lauantai 25. maaliskuuta 2017

Minimiitti 13 // Hankiaisilla

IMG_1407.jpg
Heissan!
Minulla ei näköjään ole ollut viimeaikoina mitään muuta kuin minimiittipostauksia, mutta mitä tuosta, sillä saatte vielä yhden lisää. Heitän kyllä loppuun jokuset muulloin ottamani kuvat. Mutta siis tällä kertaa Sukka tuli jälleen meille (katottiin muuten Kimi no Na wa ja suosittelen kyllä ehdottomasti tsekkaamaan, oli katsomisen arvoinen.) ja sunnuntai aamuna jo ennen kymmentä lompsittiin tuonne metsään, mikä on minulle todellinen saavutus, en nimittäin ole aamuihmisiä. Toisin kuin Sukka.
IMG_1417.jpg
Tässä muuten ainoa kuva, jossa on koko konkkaronkka edustamassa (Sukka ei ottanut Amea mukaan). Minä muuten tykkään sikana tuosta hyllystä jolla Regina ja Lumppa istuu, pallopäät mahtuu siihen just passelisti.

Olkaa hyvä, epämääräinen kasa kuvia ulkoa aamuauringossa:

IMG_1418.jpg
IMG_1440.jpg
IMG_1432.jpg
IMG_1427.jpg
IMG_1443.jpg
IMG_1451.jpg
IMG_1459.jpg
IMG_1461.jpg
IMG_1466.jpg
IMG_1472.jpg
IMG_1474.jpg

Lisäksi minulla on muutamat kuvat Carolynista tammikuulta, köh, joita en ole saanut tänne laitettua aiemmin.

IMG_1225.jpg
IMG_1246.jpg
IMG_1250.jpg

Ja vielä pari viikontakaista räpsyä Dahliasta.

IMG_1494.jpg
IMG_1514.jpg
IMG_1478.jpg
IMG_1476.jpg


Näkemisiin!


Bunny & Nuket

5 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Neljäs on lempparini <3 ja nää sun dalit on laittoman söpöjä <33

    ~Veera
    (nukkekoossa.blogspot.com [mun blogin osoite, käy kurkkaa jos kiinnostaa :)] )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Ja kävin kurkkaamassa sun blogia, näytti oikein kivalta :)

      Poista
  2. Eikö nukkeilu ole viime aikoina kiinnostanut vai onko vain ollut ideaton olo? Mietin vain, kun et ole hankkinut uusia nukkeja... Nukkesi ovat kyllä kauniita ja niin viimeistellyn oloisia, että oikeastaan hyvä, että et ole tehnyt kuten minä ja ottanut lisää, vaikka aiemmat ovat olleet kesken.

    S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nukkeinto ei ole minnekään kadonnut, se vain tuppaa aina talvisin vedellä hirsiä ja kynnys tehdä nukkejuttuja nousee. Uusia nukkeja kyllä tulee, tässä parin viimepäivän aikana olen onnistunut puhtaasti vahingossa kehittelemään kaksi uutta hahmoa nuketettaviksi, hups. Alkuviikosta oli kyllä yritys tilata uusi pallopää tähän talouteen, mutta Grooven sivuilla oli jokin brobleema, eikä maksu onnistunut. Tässä seurailen tilannetta siellä, josko korjaantuisi tai sitten vain tilaan kalliimmalla PullipStylestä. Ja meikäläisen nukkejen hankkimistahti on aina ollut hidas, että ei huolta kuvatarinakin saattaa saada tässä pian jatkoa, jos nyt kouluhommilta ehdin. Nukkeinto on noussut nimittäin hurjasti kuluneella viikolla.

      Poista
  3. Kivat kuvat pidättekö te sukan kanssa itse nuo mini miitit ja jos mun kommentit saa sut hymyilemään sä saat mut hymyilemään

    VastaaPoista

Kommenttisi saavat minut hymyilemään ♡