torstai 18. toukokuuta 2017

Uudestaan!

IMG_1614.jpg
IMG_1634.jpg

Heissulivei!
Nyt on kuulkaas käynyt sillä lailla, että viime viikolla vierähti ohi eräs sangen merkittävä päivä. Nimittäin Carolynin saamisesta tuli kuluneeksi kolme vuotta ja samalla minun "nukkeilu-urani" vuosipäivä. Hassua miten se aika rientää. Mulla oli kuvat valmiina jo viime viikolla, muutta koulusta tulikin sellainen kunnon koevyöry, johon minun täytyi lukea ja tehdä pari lopputyötä valmiiksi ja ugh. Nyt kuitenkin mulla on aikaa, joten olkaapa hyvät.

Kun mietin minkälaista, ehkä vähän spesiaalimpaa postausta tässä kehittelisin, selasin blogini vanhoja postauksia, sain idean kuvata joitain kuvia uudestaan. Minusta on hurjan hauskaa tehdä vanhoja asioita uudestaan, varsinkin jos välissä on kulunut vähän pidempi aika, silloin huomaa kehityksen. Nämä kaikki eivät ole tasantarkkoja jäljennoksiä, kaikkiin minulla ei ollut enää samoja vaatteita tai kuvan poseeraukset tms. olivat niin hämäriä, että minun piti muokata niitä.

Jos blogin historia kiinnostaa, niin kannattaa tsekata nukkeiluvuosi- postaukset: 2014, 2015 ja 2016 niin ei tarvitse koko blogia läpi selata, paitsi tietty jos siltä tuntuu!

Okei, nämä kuvat ovat suunnilleen aikajärjestyksessä, ja kaikki ovat vuodelta 2014, sillä vuodesta 2015 eteenpäin mun nukkekuvat ovat alkaneet olla jo ihan siedettäviä.

Oldies from 2014
Tämä kuva on toukokuulta, eli Carolyn ei ollut ollut minulla vielä kuukauttakaan ja on siis täysin stock. Muistan kuinka ylpeä oli tästä shootista, johon tämä kuului ja erityisesti tästä kuvasta. Ja muistin myös täsmälleen missä olin ottanut tämän.
IMG_1639.jpg
Tästä kuvasta tuli melko samanlainen kuin alkuperäisestä, sain suunnilleen saman kuvakulmankin. Ja muistan kuinka minulla aikoinaankin oli sama ongelma varjoni kanssa, joka meinasi aina tunkea kuvaan. Muistin tätä ottaessani myös kuinka hirmuisen nätti tuo mekko on, tekisi oikein mieli käyttää tuota joskus uusissa kuvissa, vaikka Dahlialla.

Oldies from 2014
"Haluaisitko teetä Albert? Entä keksin?"
Tämä kuva on kesäkuulta, Carolynin huoneen esittely postauksesta. Joka oli muuten huomattavasti tyhjempi kuin nykyään. Ja en muuten kommentoi tuota Carolynin tyylikästä hiuspantaa.
IMG_1692.jpg
Tykkään tästäkin kuvasta hirmuisesti, pitäis kuvata noissa nukkeloisten huoneissa enemmänkin. Tässä sovelsin vaatteiden kanssa, yritin vain löytää jotain farkusta tehtyä. Ja luovuin siitä pannasta.

Oldies from 2014
Keijukaiskuva, joka on myöskin kesäkuulta. Muistan kuinka nautin tämän postauksen kuvaamisesta hurjasti, oli nätti sää ja waah.
IMG_1656.jpg
Tässä kuvassa sovelsin sitten oikein urakalla. En löytänyt krhm, jaksanut koluta varastoja tuota aiemmin käyttämääni tuolia, joten tökkäsin Carolynin tuollaisen puukasan päälle, edes vähän muistuttamaan tuolin tekstuuria. Ja vaihdoin myös kuvakulmaa, koska, no, oli sellainen fiilis. Se kuitenkin osoittaa sauvalla jonnekin ja vaatteet ovat samat.

Oldies from 2014
Heinäkuussa Carolyn sai obitsun ja uudet silmät. Tämä kuva on otettu kutakuinkin heti kun sain ne vaihdettua, minä vain ryntäsin pihalle, heh.
IMG_1664.jpg
Sama hieman kieroon katsova vaativa tuijotus on yhä jäljellä, samoin pallot. Vaatetta tosin on tullut vähän lisää. Ja oli suorastaan pakko lisätä tuo rusetti kun se sopi niin hyvin tuohon kokonaisuuteen.

Oldies from 2014
Keppihevostelu kuva myöskin heinäkuulta. Tämä kuva on itseasiassa otettu mökillä, joten uusi kuva ei tällä kertaa ole samassa paikassa otettu. Tuo keppari on muuten kaverini tekemä, ja se on varsin hieno noin pieneksi tekeleeksi (ja kaverinihan oli silloin vitosluokalla, joteeeeeeen). Odotin tämän uudelleen ottamista mielenkiinnolla.
IMG_1670.jpg
Tässäkin jouduin soveltamaan vaatetuksen kanssa, valitsin vain jotain pinkkiä. Oli muuten varsin hankala löytää paikka, johon saisin tökättyä jonkinlaisen risun esteeksi JA saisin Carolynin pysymään pystyssä (moti ei riittänyt mihinkään siimavirityksiin).

Oldies from 2014

Tämä kuva on itseasiassa minusta yhä varsin nätti, joten halusin ottaa sen uudestaan. Otettu siis syyskuussa, elokuussa ei ollut oikein sellaisia kuvia, jotka olisin halunnut ottaa uusiksi.  Puolukat eivät kyllä vielä ole kypsiä (tai edes kukkineet vielä). Ja täällä on yhä erittäin ruskeaa. IMG_1690.jpg
Tämä on itseasiassa melko samanlainen, mitä nyt kuva on otettu lähempää ja kameraa kallistettu eri suuntaan, mutta ei kai tässä mitään. Tämän kuvan ottamisessakin oli muuten kunnon varjokriisi, aina meinasi tulla hölmöjä varjoja kuvaan, joten otinpa kuvan sitten kokonaan varjossa.


Oldies from 2014

Tämä on muuten ensimmäinen tämän postauksen vanhoista kuvista, joka on otettu pokkarillani, muut olivat otettu vanhalla puhelimellani. Ja tämä kamera oli käytössä viime elokuuhun saakka, kun sain järkkärini. Kuva on siis lokakuulta.

IMG_1703.jpg
Tätä kuvaa ottaessa tuli ongelmaksi löytää nuo valkoiset kankaat pohjattoman tuntuisesta kangas laatikosta, johon en ollut koskenut aikoihin, ja joka oli erittäin kaoottisessa tilassa. Tykkään muuten tämän uuden kuvan valosta paljon enemmän kuin vanhan. Tuo käsi tosin ei oikein toimi tässäkään.

Oldies from 2014

Tämä kuva on marraskuulta, eli pimeys laskeutui ja minun pikku pokkarini ei oikein nauttinut siitä. Yritin pelastaa kuvia muokkauksilla ja nyt kuvia katsellessani, taisin vain pahentaa tilannetta. Sitä suuremmalla syyllä halusin ottaa kuvan uudestaan.
IMG_1726.jpg
Tätä kuvaa uudellen ottaessani mietin mitkä elementit siitä säilyttäisin. Säilyttäisinkö maassa makaamisen vai nukkejen asennot, sillä ne eivät oooikein toimi yhdessä. Päädyin säilyttämään asennot ja tuota tällainen on tulos. En ole 100% tyytyväinen tähän, tarkennus ei ole Lunan kasvoissa ja Lunan pitäisi katsoa ylöspäin. Ulkona oli kylmä, okei?

Oldies from 2014
Tämä kuva on joulukuulta, eräästä Lunan angstilapsi-shootista. Kuvan alla oleva teksti meni näin: "Kun Suru ojentaa kätensä, et voi kun vain tarttua siihen". En kommentoi.
IMG_1723.jpg
Uuteen kuvaan lisäsin vähän vaatetta Lunalle, ja tykästyin oikeastaan todella paljon noihin, tylliä kerrakseen. Kohotin myös vähän katsetta kameraan, mikä muuten loi huomattavasti vähemmän angstisen kuvan. Tätä ottaessa tuuli muuten kiitettävästi, joten hiuksilla oli oma elämänsä.

Oldies from 2014

Tämäkin kuva on joulukuulta, jolloin tein blogissa joulukalenteria. Tämä kuva saa minut aina hämmentymään siitä, mitä ihmettä tässä oikein on meneillään. Sisäkuvat iltaisin joulukuussa eivät oikein olleet hyväksi kuvanlaadulle. Tartuin siis haasteeseen tehdä tästä kuvasta edes vähän ymmärrettävämpi.
IMG_1711.jpg
Tällaiseen tulokseen päädyin. Molemmilla on yhä yhteensopivat asut, Carolynilla on yukata, molemmilla on silmät kiinni... Muokkasin tosin asentoja ihan reippaasti, jotta kuvassa olisi edes jotain järkeä, ehkä.


-------------------------

Olipas siinäkin työmaa. Ennen kuin lopetan tämän postauksen heitän tähän loppuun muutamat kuvat joita olen ottanut.


IMG_1745-Edit.jpg
IMG_1860.jpg
IMG_1869-Edit-3.jpg
^^ Nämä kolme kuvaa muodostivat kuviksen lopputyöni, ja jos kiinnostaa miten nämä otin, käykää tsekkaamassa yläpalkista "operaatio lopputyö". Niin ja tuota, "Hello it´s me?



Heittäkää ihmeessä mielipiteenne tästä postauksesta, kuvista ja kehittymisestä. Suosittelen muuten ehdottomasti ottamaan vanhoja kuvia uudestaan, siinä huomaa mukavasti oman kehityksensä.




Bunny & Nuket


11 kommenttia:

  1. Tosi mielenkiintoinen ja kiva postaus! Olet kehittynyt tosi paljon kuvaajana, ja nämä uusimmat kuvat olivat tosi upeita!

    VastaaPoista
  2. Ihana idea ja hienoja kuvia cx Voisi joskus yrittää tehdä samantapaisen itse, jos ei haittaa sinua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :3. Kokeile ihmeessä itsekin, näiden kuvien uudelleen ottaminen oli hurjan mukavaa!

      Poista
  3. Onnea nukkeilunvuosipäivän johdosta!
    Tän postauksen idea on ihan huippu ja oot kehittynyt nukkeilijana huimaa vauhtia.❤
    Nuo lopputyökuvasi ovat myös upeita.
    Oot muuten todella kaunis siellä ruudun takana. ^ω^

    Täytyypä joskus kokeilla tällaista uudelleenkuvaamista. Vaikkapa seuraavan nukkeiluvuosikerran tullessa vastaan.

    Tsemppiä sulle loppukevään viimeisiin rutistuksiin!❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuret kiitokset <3. Ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

      Poista
  4. Tää oli oikein hauska idea, en ookkaa koskaa aikasemmin törmänny tällaseen! Oot kehittyny huimasti kuvaajana, mitä noita vanhempia kuvia katsoo :)
    Oot muuten hirmu kaunis!

    VastaaPoista
  5. Todella upea postaus ja olet kyllä kehittynyt huimasti!❤️

    VastaaPoista
  6. Kokeilen mielelläni itsekkin tuota omassa blogissani😜ja mahtavia kuvia sä ja sun nuket ootte tosi kauniita😘

    VastaaPoista

Kommenttisi saavat minut hymyilemään ♡