keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Kesäkesäkesä

1/92
2/92

Hellurei!

Edellisessä postauksessa mainitsin osallistuvani Pullipsuomen nukkekesä-haasteeseen, jonka tarkoituksena on ottaa yksi kuva päivässä, koko kesän ajan, eli kesäkuusta elokuuhun. Ja minähän olen sitten reippaasti räpsinyt kuvia. Vielä ei ole jäänyt yhtäkään kuvaa välistä, ja kohta on jo kolmannes kesästä mennyt (hui).

Täytyy kyllä sanoa, että kuvauskelit ovat olleet vähän niin ja näin, milloin on satanut, tuullut tai ollut vain ihan järkyttävästi itikoita. Kaikkea siis mikä tekee kuvaamisesta varsin epämiellyttävää. Olen siis ollut aika usein laiska ja räpsäissyt vain jonkun kuvan sisällä, esimerkiksi nuo kaksi ensimmäistä ovat laiskoja sisäräpsyjä.

Jos joku ei tuosta vielä saanut kiinni niin tämä postaus tulee sisältämään parhaimmistoa tältä kuulta. 

3/92
4/92
7/92
8/92
9/92
10/92
11/92
Tästä tirriäisestä en ole tainnut koskaan mitään täällä mainita. Kääpiö kuului ensin pikkusiskolleni, mutta se on sen jälkeen muuttanut minun nukkehyllylleni, joteen kaipa se sitten on nyt minun? Suuri vaatepula tällä ainakin on, mutta kauhistuttaa ruveta väkertämään joitain noin pikkuiselle, hnnggh.
12/92
13/92
14/92
15/92
19/92
21/92
22/92
Ainiin! Suoristin Thailean peruukin uudestaan, kun se alkoi takkuuntua latvoista ja muuttua karheammaksi. Mutta nyt se on niin ihanan pehmoinen ja sileä, laskeutuukin eritavalla kuin aikaisemmin. Suosittelen siis kuumavesikäsittelyä. 
23/92
25/92
26/92

27/92
IMG_2759.jpg
28/92Wooh, siinä oli oma operaationsa. Oliko näissä jotain lempikuvaa?

Aiemmin mainitsemani kuvatarina on työn alla, sillä kerrankin käsikirjoitan koko homman, mitä en ole tainnut tehdä koskaan, olen vain aina tehnyt vähän sinnepäin jotain ideaa seuraten. 


Seuraavaan kertaan

Bunny & Nuket2 kommenttia:

 1. Upeita kuvia!❤
  Arvostan oikeesti tosi paljon, että jaksat ottaa kuvia päivittäin.
  Ja suurin osa on otettu ulkonakin, vaikka Suomen kesä ei kyllä aina ainakaan mua innosta kuvaamaan. :'D
  Sun kuvista huokuu semmonen rento ja iloinen fiilis.^ω^
  Ihanaa kesänjatkoa sulle!
  ~Kiki
  Www.Dollmacarons.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset <3.
   Joo, tää perus Suomen kesäkeli kyllä nostaa kynnystä lähteä tuonne pihalle, mutta kun sinne lopulta menee, niin se on kyllä sen arvoista. Jätin tästä kyllä pois ne jäätävimmät sisäkuvat, joista en kovin ylpeä ollut, muttaa...

   Poista

Kommenttisi saavat minut hymyilemään ♡